Catering Oosterbeek

Altijd bij jou in de buurt

Catering in Oosterbeek

Op zoek naar een cateraar voor een gelegenheid bij je thuis of op een locatie in Oosterbeek? Kookkunsten bereidt het heerlijke eten in haar keuken in het oude gymnasiumgebouw in het centrum van Arnhem. Van hieruit zijn we snel bij je in Oosterbeek, zodat het vers en op temperatuur bij je geserveerd wordt.

Zoek je een cateraar in Oosterbeek?

Kookkunsten verzorgt graag jouw catering en doet dit met passie. Met Kookkunsten als cateraar,  kies je voor heerlijk en gezond eten bereid met verse ingrediënten en seizoensproducten, waar mogelijk uit de regio. Lekker, vers en puur eten staat bij ons centraal. Met Kookkunsten als cateraar is niet alleen jouw eten een belevenis van geuren, kleuren en smaken: wij kunnen ook de tafel voor je dekken of de complete aankleding verzorgen.

Catering aan huis in Oosterbeek

Een volledig verzorgde catering, met heerlijk eten, bediening, prachtig servies en sfeervol opgemaakte tafels? Maar dan bij jou thuis in Oosterbeek? Dat kan!

Van een high tea, uitgebreide lunch, buffet of luxe hapjes. Voor welke gelegenheid dan ook. Kookkunsten verzorgt puur en smaakvol eten, uit de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken, maar ook soepen en gezonde saladebuffetten.
Inspiratie opdoen? Bekijk onze soorten catering. Of neem contact op om jouw wensen te bespreken en een voorstel te ontvangen.

Catering op locatie in Oosterbeek

Heb je een locatie geregeld in Oosterbeek voor je bruiloft, evenement of feest? En ben je op zoek naar een cateraar die de gelegenheid onvergetelijk maakt? Kookkunsten verzorgt het voor je met passie. Van heerlijk eten, tot vriendelijk personeel en prachtig versierde tafels. Het wordt een beleving. Helemaal naar jouw wens.

Heb je nog geen locatie geregeld? Daar helpen we je ook graag bij. Wat denk je bijvoorbeeld van De Concertzaal in Oosterbeek, tuin Laag Oorsprong of het filmhuis in het dorp? Dit zijn zomaar wat locaties in Oosterbeek waar Kookkunsten regelmatig komt. Maar uiteraard hebben we meer mooie locaties en ideeën om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken.

Daarom is Kookkunsten jouw cateraar in Oosterbeek

In De Kleine Campus (het voormalige gymnasium), in het centrum van Arnhem, is de keuken waar het heerlijke eten van Kookkunsten wordt bereid. Wij zijn zo bij je thuis of op locatie. Niets is lekkerder dan vers eten dat direct geserveerd wordt.
Wij koken met passie en houden van lekker, vers en puur eten dat met zorg is bereid. Dat proef je, dat ervaar je!

Meer weten? Neem contact met ons op