Catering Arnhem

Altijd bij jou in de buurt

Catering in Arnhem

Op zoek naar een cateraar voor op een locatie in Arnhem of bij jou thuis? Kookkunsten bereidt geurige en kleurige gerechten vanuit De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan, in het centrum van Arnhem. Wij zijn zo bij je thuis of op locatie.

Zoek je een cateraar in Arnhem?

Kookkunsten verzorgt graag jouw catering. Kies je voor ons als cateraar, dan kies je voor eten dat met passie is bereid. Met verse ingrediënten en seizoensproducten, waar mogelijk uit de regio. Lekker, vers en puur eten staat bij ons centraal. Maar met Kookkunsten als cateraar is niet alleen jouw eten een belevenis van geuren, kleuren en smaken; wij kunnen ook de tafel voor je dekken of de complete aankleding verzorgen.

Catering thuis bezorgd of op locatie in Arnhem en omstreken

Wil je heerlijk eten makkelijk thuisbezorgd voor je gasten? Dat kan! Van een high tea, uitgebreide lunch, buffet of luxe hapjes, kortom voor iedere gelegenheid. Wij verzorgen puur en smaakvol eten, uit de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken, maar ook soepen en gezonde saladebuffetten.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze soorten catering. Of neem contact op om jouw wensen te bespreken en een voorstel te ontvangen.

Of catering op een locatie in Arnhem

Heb je een locatie geregeld in Arnhem voor je bruiloft, evenement of feest? En ben je op zoek naar een cateraar die de gelegenheid onvergetelijk maakt? Kookkunsten verzorgt het voor je met passie. Van heerlijk eten, tot vriendelijk personeel en sfeervol versierde tafels. Het wordt een beleving en helemaal naar jouw wens!

Heb je nog geen locatie geregeld? Daar helpen we je ook graag bij. Wat denk je bijvoorbeeld van Stadstuin Kweekland bij het Sonsbeek Park? Of het Focus Filmtheater? Dit zijn zomaar wat locaties in Arnhem waar Kookkunsten regelmatig komt. Maar uiteraard hebben we meer mooie locaties en ideeën om jouw gelegenheid bijzonder te maken.

Daarom Kookkunsten als jouw cateraar in Arnhem!

De Kleine Campus in het centrum van Arnhem is waar het heerlijke eten van Kookkunsten wordt bereid. Wij zijn zo bij je thuis of op locatie. Niets is lekkerder dan vers eten dat direct geserveerd wordt.

Wij houden van lekker, vers en puur eten dat met zorg is bereid. Dat proef je, dat ervaar je!

Meer weten? Neem contact met ons op