Vegetarisch

Hoe meer kleur, hoe gezonder

Vegetarische catering

Ben je vegetariër of wil je graag voor andere vegetarische gasten smaakvolle en gevarieerde catering regelen? Of ben je op zoek naar catering voor een grote groep mensen en wil je graag catering die verantwoord is voor dier en milieu? Kookkunsten bereidt eten met pure, verse ingrediënten en verzorgt heerlijke vegetarische catering in de regio Arnhem.

Pure vegetarische catering

Steeds meer mensen kiezen voor een bewust eetpatroon en/of vegetarische leefstijl. Ook Kookkunsten is ervan overtuigd dat minder vlees eten beter is voor onszelf en de aarde. Kookkunsten verzorgt smakelijke vegetarische catering bereid met verse en pure ingrediënten. Je kunt ervoor kiezen het volledige aanbod vegetarisch te laten serveren of slechts gedeeltelijk. Ieder gerecht en ieder hapje wordt met liefde bereid. De vegetarische catering van Kookkunsten is een belevenis van geuren, kleuren en smaken. Een smaakvolle beleving ook voor niet-vegetariërs!

Variatie in vegetarische gerechten

Kookkunsten is heel goed in vegetarische catering. Veel gerechten zijn gebaseerd op de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken. Gerechten waarbij verse (seizoens)groenten centraal staan. We hebben een breed aanbod  en verrassen je graag met onze uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten. Natuurlijk kunnen we ook jouw specifieke wensen laten terugkomen in de geserveerde gerechten.

Voorbeelden van vegetarische catering

=input josette

Vegetarische catering: van puur lekker eten tot compleet ontzorgd

Kookkunsten heeft alles in huis om er een prachtig feest van te maken. Heerlijk vegetarisch eten met stijlvol servies en sfeervol opgemaakte tafels. Dat is onze specialiteit: het beleven van eerlijk en puur eten in een sfeervolle setting. Wij verzorgen het voor je zodat jij kan genieten van jouw gasten.
Wil je liever alleen het eten laten bezorgen en de rest zelf regelen? Alleen bezorgen van de vegetarische maaltijden en hapjes is ook mogelijk.

Vegetarische catering in de regio Arnhem

Kookkunsten is gevestigd in De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in het centrum van Arnhem.  Omdat wij staan voor de heerlijkste verse catering, verzorgen wij warme catering alleen in de regio Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op