Gezonde catering

En smaakvol!

Gezonde catering

Kookkunsten staat voor lekker, vers en puur eten bomvol vitamines en voedingsstoffen. Wij serveren gezonde maaltijden en gezonde hapjes die zorgen voor een belevenis aan geuren, kleuren en smaken. Lekker eten en goed voor jezelf zorgen!

Gezonde catering van Kookkunsten maakt jouw gasten blij

Kookkunsten biedt heerlijke, gezonde catering. Veel gerechten zijn gebaseerd op de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken. Gevarieerde gerechten bereid met verse en pure ingrediënten, zoals veel (seizoens)groenten. Je kunt er voor kiezen het hele aanbod gezond en eventueel ook vegetarisch aan te bieden.

Wat is gezonde catering

Kookkunsten verstaat onder gezonde catering:
✔ een gevarieerd aanbod van gerechten en ingrediënten
✔ waarbij geen gebruik wordt gemaakt van pakjes, zakjes en kunstmatige toevoegingen
✔ voedingsstoffen en vitamines optimaal aanwezig zijn
✔ en door te kiezen voor verse biologische producten die passen bij het seizoen.

Voorbeelden van gezonde catering

=input josette

Dieetwensen?

Kookkunsten heeft veel ervaring met rekening houden met dieetwensen. Zijn er gasten met bijvoorbeeld een glutenallergie? Of lactose-intollerantie? Geen probleem. Wij verzorgen met passie een compleet buffet dat rekening houdt met dieetwensen van álle gasten.

Gezonde catering: van puur lekker eten tot helemaal ontzorgd

Kookkunsten heeft alles in huis om er een prachtig feest van te maken. Heerlijk gezond eten met prachtig servies en sfeervol opgemaakte tafels. Dat is onze specialiteit: het beleven van eerlijk en puur eten, en je verder nergens zorgen over hoeven maken.

Wil je liever alleen het gezonde eten laten bezorgen en de rest zelf regelen? Alleen laten bezorgen van de gezonde gerechten en hapjes is natuurlijk ook mogelijk.

Gezonde catering in de regio Arnhem

De uitvalsbasis van Kookkunsten is De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in het centrum van Arnhem. Omdat wij staan voor de heerlijkste verse en gezonde catering, verzorgen wij warme catering alleen in de regio Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op