Culinair-luxe

Wat een feest!

Luxe en culinaire catering

Wil jij je gasten verrassen met heerlijk eten? Culinaire gerechten die overtreffend zijn van smaak, geur en kleur? De gerechten van Kookkunsten is een ware beleving. Samen met een complete entourage, van sierlijk gedekte tafels tot prachtig servies een ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Kiezen voor luxe catering

Soms mag het allemaal iets specialer zijn. Bijzonder en culinair. Voor zo'n speciale gelegenheid wil je luxe catering. Samen genieten met je gasten van bijv. private diner of een meergangen buffet. Met gerechten die je niet dagelijks thuis maakt en ingrediënten die er een echte smaakbeleving van maken.

Luxe en culinaire catering van Kookkunsten

De gerechten van Kookkunsten zijn gebaseerd op de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken. Alle ingrediënten zijn vers, meestal biologisch en waar mogelijk van het seizoen of uit de streek. De geuren, kleuren en smaken zijn puur.

Naast het heerlijke eten verzorgt Kookkunsten ook alles wat jouw culinaire feest compleet maakt, zoals prachtig opgemaakte tafels, bijpassende wijnen en ervaren bediening.

Wat kun je verwachten van de culinaire catering van Kookkunsten?

Voorbeelden van gerechten van Kookkunsten – input Josette

Luxe culinaire catering in de regio Arnhem

Kookkunsten is gevestigd in De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in het centrum van Arnhem. Omdat wij staan voor de heerlijkste verse catering, verzorgen wij warme catering alleen in de regio Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op