Biologische en duurzame catering

En duurzaam!

Biologische catering

Biologisch en duurzame catering is lekker eten met oog voor de wereld om ons heen. Eten vanuit een bewuste, gezonde leefstijl. De biologische en duurzame catering van Kookkunsten is puur eten, bereid met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Kiezen voor biologische en duurzame catering

De wereld heeft verandering nodig in de manier waarop we haar behandelen. Je gaat voor biologische en duurzame catering, omdat:

✔ Je je verantwoordelijkheid wilt nemen bij het consumeren van voedsel
✔ Biologische ingrediënten lekker, gezond en verantwoord zijn

De biologische en duurzame catering van Kookkunsten

Alle ingrediënten die Kookkunsten gebruikt in haar gerechten zijn vers, biologisch en waar mogelijk van het seizoen of uit de streek. De geuren, kleuren en smaken zijn puur. De gerechten die wij serveren zijn niet alleen gemaakt van verse biologische ingrediënten, ook worden zij dezelfde dag bereidt als dat ze geserveerd worden. Op deze manier bevatten onze gerechten altijd het maximale aan vitaminen en mineralen. En dat proef je!
Ook in de bereidingswijze houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu. Bijvoorbeeld door restproducten als pitten en schillen te verwerken in gerechten en bewust om te gaan met ons energieverbruik.

Wat kun je verwachten van de biologische catering van Kookkunsten?

Je kunt genieten van een heerlijke beleving van vers en biologisch eten. Gerechten die je met een gerust kunt eten.
Natuurlijk wil je graag weten welk soort gerechten en hapjes je kunt verwachten van Kookkunsten. Onze gerechten zijn verwant aan de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken. Voorbeelden van (biologische) gerechten van Kookkunsten zijn:

– input Josette

Biologische en duurzame catering: van puur lekker eten tot helemaal ontzorgd

Het beleven van eerlijk en puur eten en je verder nergens zorgen over maken; jou ontzorgen is onze specialiteit. Graag maken we niet alleen van jouw eten een belevenis, maar zorgen we ook voor sfeervolle aankleding. Van gezellige gedekte tafels tot het serveren van bijpassende biologische wijnen, bieren en zelfgemaakte limonades.
Maar wil je toch liever alleen het smaakvolle eten laten bezorgen en de rest zelf regelen? Alleen bezorging van onze biologische gerechten is ook mogelijk.

Biologische catering in de regio Arnhem

Kookkunsten is gevestigd in De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in het centrum van Arnhem. Omdat wij staan voor de heerlijkste verse catering, verzorgen wij warme catering alleen in de regio Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op