Verschillende soorten catering

Ruime keuze

Verschillende soorten catering

Kookkunsten staat voor vers en puur eten. Geserveerd in stijl. Of het nu gaat om een high tea, buffet of luxe catering. Er zijn veel mogelijkheden.
Bij verschillende gelegenheden horen verschillende soorten catering. Zo is een high tea leuk voor een babyborrel of vriendinnenuitje. En boek je culinaire catering voor een bijzonder jubileum. Bekijk onze soorten catering, doe inspiratie op en laat het ons weten als wij wat voor je kunnen betekenen.

Private dining

Geniet in goed gezelschap en in vertrouwde omgeving van lekkere, mediterrane gerechten. Fijn in privé-sfeer bij jou thuis in je ruime woonkamer of zonnige tuin. Veilig verzorgd met inachtneming van alle Covid19-maatregelen, zonder risico's. Wij verzorgen graag deze private dining voor jou. Van tafelkleed tot servies en desert, in afstemming met jou verzorgen wij jouw private dining.

Diner

Een lange gedekte tafel, thuis of op een andere mooie plek. Op basis van de mogelijkheden die de locatie biedt stellen we samen een menu samen. Of het nu 4 of 7 gangen zijn, Kookkunsten zorgt voor een gevarieerd diner met zoveel mogelijk producten van het seizoen en passend bij uw gelegenheid. Min. 12 personen.

Luxe & culinair

Catering in de overtreffende trap. Culinaire maaltijden en hapjes, prachtig aangekleed en volledig verzorgd.

High tea

Een High tea bestaat uit hartige en zoete hapjes. Daar wordt oorspronkelijk thee bij gedronken, maar om het extra feestelijk te maken start u met een glas prosecco!

Wijn

In de Mediterrane keuken, horen wijnen uit dezelfde omgeving. Daarom levert Kookkunsten uitsluitend wijn uit Frankrijk, Italië en Spanje. Bij uw diner kunnen we een op maat gemaakt wijnarrangement leveren: bij elke gang een bijpassende wijn. Ook op uw feest kunt u verschillende wijnen kiezen, zodat er voor iedereen iets naar zijn smaak is. Wij serveren bij voorkeur biologische wijnen en dragen zo bij aan een kleinere carbon footprint.

Gezond

Genieten van gezonde catering. Vol smaak, geuren en kleuren. Volop keuze uit salades, groenten, vruchten en water infusions. Gerechten met veel groenten en volop vitamines en voedingsstoffen. Een beleving waar je geen spijt van zult krijgen.

Vegetarisch

Complete vegetarische catering is niet alleen heerlijk voor vegetariërs. De pure en gevarieerde ingrediënten in een breed assortiment aan gerechten verrassen zelfs de grootste vleesliefhebber. Vegetarische catering kun je natuurlijk ook bestellen in combinatie met gerechten met vlees.

Hapjes

Hapjes voor bijvoorbeeld bij een middagborrel of voor een avondfeest. Denk bijvoorbeeld aan kleine fingerfood gerechtjes. Leuk om te serveren en steeds weer genieten van verrassende smaken.

Biologisch

Bewust eten, bereid met biologische producten en met oog voor de wereld om ons heen. Eten waarbij de smaak, geur en kleur optimaal is. Maar waarvan je ook zeker weet dat het eerlijk op jouw bord is gekomen. Dat is puur genieten. Kookkunsten werkt alleen met verse producten, waar mogelijk van het seizoen en uit de regio.

Lunch

Een compleet verzorgde lunch tijdens een familiedag. Of lunchen in zakelijke setting als onderbreking van een training, teamdag, bedrijfs- of productpresentatie? Maak uw gasten of medewerkers blij met een gezonde en gevarieerde lunch. Knapperig verse broodjes, goedgevulde soep, salades en quiches. We stellen een lunch samen naar uw wens en budget.

Rouwcatering

De uitvaart van een dierbare wil je een persoonlijk moment laten zijn, met hapjes die niet standaard zijn. Kookkunsten verzorgt uitvaartcatering en wil bijdragen aan dit afscheid bijvoorbeeld met gerechten waar je overleden familielid of vriend veel van hield.

Bijzondere catering in de regio Arnhem

Kookkunsten is gevestigd in De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in het centrum van Arnhem.  Omdat wij staan voor heerlijke en verse catering, verzorgen wij warme catering in de regio Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op