Catering

Genieten zonder zorgen

Catering bestellen of cateraar inhuren

Bij Kookkunsten bereiden wij jouw eten met passie. We zorgen ervoor dat je samen met jouw gasten heerlijk en zorgeloos geniet van smakelijk en verzorgd eten tijdens jouw gelegenheid.

Catering van Kookkunsten is puur en zorgeloos genieten

Kookkunsten laat je zorgeloos genieten. We hebben niet alleen passie voor koken, waardoor je van ons puur en smaakvol eten op tafel mag verwachten. Ook houden we ervan jou samen met je gasten te laten genieten van heerlijk eten en drinken zonder dat je je ergens druk om hoeft te maken; als cateraar verzorgt Kookkunsten voor jou:

✔ gezond, vers en smaakvol eten uit de Mediterrane keuken
✔ bijpassende wijn en andere dranken
✔ compleet verzorgde aankleding
✔ alle benodigde materialen
✔ de bediening
✔ eventueel een locatie

Catering bestellen

Je kunt jouw catering volledig door ons laten verzorgen, van partytent tot sfeervolle decoratie en professionele bediening. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen heerlijk eten bij ons te bestellen en jouw catering aan huis te laten leveren.
Wij bezorgen jouw catering op een tijdstip dat jou uitkomt en na afloop halen wij de vuile vaat weer bij je op.

Het is mogelijk verschillende soorten catering bij ons te bestellen. Zo zijn buffetten erg populair. Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld gezonde, biologische, extra luxe of geheel vegetarische catering. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Welke soorten catering kun je door Kookkunsten laten verzorgen?

Kookkunsten staat voor vers, puur en gezond eten dat met zorg wordt bereid. Daarbij gebruiken we ingrediënten die passen bij het seizoen en bij jouw gelegenheid.

Bel ons bijvoorbeeld voor:

Ook hebben wij ervaring met allergieën en intoleranties. Laat het ons weten en wij zorgen voor gerechten die bij jou passen.

Catering voor verschillende gelegenheden

Welke soort catering bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, de gelegenheid, het gezelschap en jouw budget.
Sinds de start in 2010 hebben we op veel feesten, partijen en evenementen op verschillende locaties heerlijke catering verzorgd.

Zo kun je bij Kookkunsten terecht voor de catering van jouw:

  • Bruiloft
  • Familiefeest
  • Jubileum
  • Babyborrel
  • Eerste communie
  • Private diner
  • Bedrijfsfeest
  • Zakenborrel
  • Evenement
  • Workshops

Uiteraard staan we ook voor je klaar bij andere bijzondere gelegenheden.

Catering aan huis of op locatie in de regio Arnhem

Kookkunsten is gevestigd in De Kleine Campus, het voormalig gymnasium aan de Statenlaan in Arnhem. Wij leveren in Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Renkum, Nijmegen en alle tussenliggende plaatsen in de omgeving.
Als je graag catering wilt op een locatie in deze regio maken wij er voor jou een onvergetelijk moment van. Kookkunsten kan je helpen met het kiezen van de locatie die het beste bij je past.

Meer weten? Neem contact met ons op